Help
Hoe werkt het?

Modelovereenkomsten.be biedt meer dan 161 modelcontracten en –brieven aan. U kan deze contracten tegen betaling downloaden en zelf aanpassen aan uw specifieke noden. U selecteert het contract dat u zoekt, voegt het toe aan uw winkelmandje en rekent af. U ontvangt het contract onmiddellijk in MS Word formaat in uw mailinbox

Desgevallend kan u hierna dit contract rechtstreeks aanvullen en aanpassen aan uw concrete situatie.

Alvorens tot aankoop over te gaan, kan u een uitgebreide uitleg raadplegen waarin de inhoud van het contract wordt beschreven. Op die manier bent u zeker dat u het juiste contract aanschaft.

Bij vragen omtrent de contracten of voor een contract op maat van uw noden kan u een e-mail versturen naar info@intolaw.be.

De documenten die op deze site worden aangeboden, zijn opgesteld conform Belgisch recht.

Wie zit er achter modelovereenkomsten.be?

Modelovereenkomsten.be is in 2010 ontstaan uit een samenwerking van advocaten en internet ondernemers. Modelovereenkomsten.be is een online winkel die modelcontracten en -brieven voor diverse doeleinden aanbiedt. Verschillende advocaten stellen contracten op voor onze catalogus.

Wanneer het contract complex of ongewoon is, is het steeds aan te raden een advocaat te raadplegen. Vaak kan u evenwel gebruik maken van een standaardovereenkomst. U kan deze dan zelf aanvullen met uw persoonlijke gegevens en aanpassen aan uw concrete situatie. In dit geval kan u via deze website op een snelle en veilige manier uw contract verkrijgen.

Hoe weet ik dat ik het juiste contract download?

Alvorens tot aankoop over te gaan, kan u een uitgebreide uitleg raadplegen waarin de inhoud van het contract wordt beschreven. Op deze manier bent u zeker dat u het juiste contract aanschaft.

Bovendien kan u een deel van het contract al lezen alvorens tot aankoop over te gaan en kan u nagaan door welke advocaat het contract is opgesteld.

Mocht u nadien toch nog twijfels hebben, dan kan u ons altijd contacteren op info@intolaw.be..

Hoe werkt de online betaling?

U kan bij ons op twee manieren betalen. De eenvoudigste manier is met credit card. De betaling verloopt volledig via het beveiligde systeem van PayPal.

Beschikt u niet over een credit card, dan kan u ook met overschrijving werken.

Het aangekochte contract wordt direct in MS Word formaat naar het door u opgegeven email adres gestuurd.

Indien u dit wenst, kan u een factuur ontvangen per email.

Hoe vind ik het juiste contract?

U kan op twee manieren zoeken. Als u weet tot welke categorie het contract behoort dan kan u in de linkerbalk deze categorie selecteren. U krijgt dan automatisch een overzicht van alle contracten die tot deze categorie behoren.

Indien u niet zeker weet waar u moet zoeken, kan u gebruik maken van de zoekfunctie. Geef één of meerdere kernwoorden op die betrekking hebben op het contract dat u zoekt en u krijgt automatisch een lijst van contracten te zien die aan deze criteria beantwoorden.

Vindt u nog altijd niet het gewenste document, contacteer ons dan op info@modelovereenkomsten.be en wij laten u direct weten of het betreffende contract deel uitmaakt van onze catalogus.

U kan op twee manieren zoeken. Als u weet in tot welke categorie het contract dat u zoekt, behoort dan kan u in de linkerbalk deze categorie selecteren. U krijgt dan automatisch een overzicht van alle contracten die tot deze categorie behoren.

Kan ik een document veranderen nadat ik het heb gekocht?

Zeker! Al onze contracten worden in MS Word formaat opgestuurd, zodat u makkelijk wijzigingen kan aanbrengen. De contracten die u hier kan downloaden zijn standaardovereenkomsten. U zal altijd zelf nog de gegevens moeten wijzigen die specifiek zijn voor uw situatie.

Kan ik jullie contacteren als ik vragen heb?

Als u een vraag heeft over de werking of de inhoud van de website, dan kan u ons bereiken op info@intolaw.be.